Menu
Menu
Menu

Partner worden

ECM leveranciers
Migrato werkt graag samen met ECM softwareleveranciers om de import en export van content volgens de laatste technische mogelijkheden uit te kunnen voeren. Migrato medewerkers zijn getraind in meerdere ECM toepassingen. Niet alleen de technische migratie is zo goed onder controle, maar ook de functionele inrichting van de nieuw gebruikte ECM toepassing. Zo adviseert Migrato ook in de inrichting van de nieuw gebruikte ECM toepassing in bijvoorbeeld SOP beheer, zaakgericht werken binnen de overheid en bewaartermijnen binnen een Records Management (Moreq2010) omgeving.

ECM implementatie partners
Maar weinig nieuwe ECM implementaties hebben te maken met geen historie of oude ECM of elektronisch archieven. Een belangrijk onderdeel van de verkoop en inrichting van de nieuwe ECM implementatie is dan ook de conversie van de oude omgeving. Dat is waar Migrato graag samenwerkt met ECM implementatie partners. Migrato heeft de kennis en ervaring om een migratie binnen tijd en budget te kunnen uitvoeren. De nieuwe toepassing kan zodoende snel en juist in gebruik worden genomen. Dit voorkomt ergernis en frustratie bij de ICT afdeling en bij de gebruikers.

SharePoint 2013 implementatie partners
Gespecialiseerd in SharePoint 2013 implementaties? Dan is de vraag naar een conversie of migratie vast al eens voorbij gekomen. Migrato biedt via een reseller overeenkomst de mogelijkheid om de Xillio software te vertegenwoordigen of te gebruiken in projecten. De toegevoegde waarde in een migratie naar SharePoint 2013 op basis van de Xillio software is op vele manieren aanwezig. Niet direct interesse in een reseller overeenkomst maar wel een actueel probleem in de migratie van bestaande content naar SharePoint. Migrato is als geen ander in staat om daarbij ondersteuning te verlenen.

  • Sluit naadloos aan op de SharePoint 2013 inrichting
  • Maakt het mogelijk om gelijk de nieuwste functies te gaan gebruiken
  • Snelle en gecontroleerde conversie
  • Direct bruikbaar

Ook Migrato partner worden?
Wilt u graag reseller worden van de Xillio software via Migrato neem dan geheel vrijblijvend contact met ons voor wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Migrato heeft o.a. de volgende klanten geholpen met het verrijken van hun kennis!