Menu
Menu
Menu

MIGRATE 2015 – Presentaties voor download

Overzicht van alle presentaties van het MIGRATE 2015 evenement welke beschikbaar zijn voor download.

Migrato introduceert het FileShare Analyse package

Migrate2015-OpeningDe openingspresentatie was de introductie van de diverse presentaties die allen rondom het thema de Digitale Transformatie lagen. In de openingspresentatie werden een aantal actuele thema’s aangehaald. Zo is 69% van de Enterprise Informatie “DOM”, zoeken kenniswerkers gemiddeld 18 minuten naar documenten per dag en heeft elke organisatie wel het thema “Klant Centraal” stellen. Migrato kondigde ook het FileShare package aan. Een methodiek in techniek en rapportage die heel snel een analyse kan doen in dubbele content, de omvang, de status van de metadata, etc van de gekozen FileShare. Download link: Openingspresentatie (Oscar Dubbeldam) (184 downloads)

Digitale Transformatie en de rol van de Kenniswerker.

Migrate2015-Keynote1De keynote van Hans Kaashoek van Strategy Partners ging verder in op de veranderingen voor een organisatie als gevolg van de verdere digitalisering. Content komt tegenwoordig op vele verschillende manieren een organisatie binnen. De klantbelevenis verwacht wel dat de organisatie precies weet wat de klant allemaal gecommuniceerd heeft via deze kanalen wanneer hij op één of andere manier contact opneemt. De noodzaak voor een centrale Enterprise Informatie Huishouding stond centraal in de presentatie. De content moet constant meegroeien mee de veranderingen en behoeftes van de organisatie en zijn medewerkers. Download link: 02 - Digitale Transformatie en de rol van de Kenniswerker (195 downloads)

Digitale Transformatie en de rol van ICT

Migrate2015-Keynote2De tweede keynote was van Bart Smets. Bart is CEO bij Puremonitoring. In zijn presentatie ging Bart in op de rol van ICT bij de veranderingen als gevolg van de Digitale Transformatie. De Digitale Transformatie is zeker niet alleen een technische aangelegenheid. Anderzijds is het ook weer niet aan de business kant om de inrichting vanuit een functionele kant te definiëren. De samenwerking tussen alle betrokken disciplines is cruciaal voor het slagen en doorlopen van de Digitale Transformatie. Download link: 03 - Digitale Transformatie en de rol van ICT (194 downloads)

Migrato – Het belang van een goede content analyse!

Migrate2015-ContentAnalyseHugo Lijding, manager Professional Services van Migrato, ging na de pauze verder in op de aandachtspunten en specifieke aanpak van een goede contentanalyse. De contentanalyse bestaat uit een methodische aanpak om de bestaande content in digitale documenten en andere digitale content te analyseren. Tijdens de analyse wordt het essentiële voorwerk gedaan voor een migratie, opschoning en/of contentverrijking. De analyse geeft duidelijk aan waar verbetering mogelijk is. Download link: 04 - Het belang van een goede content analyse (176 downloads)

Macro4 – Van e-Archief naar een Online Document Warehouse

Migrate2015-EArchiefIlse Borremans van Macro4 vertelde in haar presentatie over de veranderingen in techniek wat betreft de elektronische archivering. Waar dat voorheen nog redelijk simpel was met gescande documenten en een aantal metadata zoeksleutels, is dat nu wel anders. De content bestaat nu uit digitale documenten, printbestanden, social media berichten, websites en andere digitale content. Het wordt ook steeds meer. Dat vereist een omslag naar een Online Document Warehouse. Download link: 05 - Digitale Archivering (123 downloads)

The Unit – Business architectuur en Enterprise Architectuur of Document Management

Migrate2015-BusinessArchitectuurJoost Bleijenberg tenslotte ging in zijn presentatie in op het samenspel tussen Enterprise of ICT architectuur en Business Architectuur. De rol van content krijgt een steeds meer strategische plek in de bedrijfs- en procesvoering. Een ultieme samenwerking tussen ICT, business en document management diensten is dan ook van wezenlijk belang om naar de toekomst toe de dienstverlening op peil te houden. Download link: 06 - Waan van de dag als strategie (203 downloads)

Migrato heeft o.a. de volgende klanten geholpen met het verrijken van hun kennis!