Menu
Menu
Menu

Agenda Themabijeenkomst 19 maart 2015

12:30 – 13:30 uur – Ontvangst, lunch en registratie

13:30 – 13:45 uur – Welkom en opening – Oscar Dubbeldam – Directeur Migrato B.V.

13:45 – 15:00 uur – Deel 1

 • Keynote: Digitale Transformatie en de rol van de kenniswerker!
  Keynote: De taken van de kenniswerken in het bedrijfsproces gaan onder aansturing van de digitale transformatie veranderen, hoe kunnen we hem/haar het beste ondersteunen? Wat zijn de consequenties voor de interne informatiehuishouding? Is er nog toekomst voor de Digitale Postkamer 1.0 en 2.0? Hoe combineren we zhans_kaashoekaken als informatielogistiek, Big Data, Business Analytics, ECM, BPM ten opzichte van de veranderingen naar 2020.
  Hans Kaashoek – Partner – Strategy Partners Nederland
 • Keynote: Werken vandaag en morgen in de digitale kenniswereld: geen lachertje voor ICT
  De wereld is veranderd, en mensen werken altijd, overal, en met alle middelen. Ook worden alle middelen niet meer exclusief voor werkdoeleinde gebruikt. BYOD is een steeds meer gekende praktijk binnen meerdere bedrijven. De impact op het beschikbaar stellen van gegevens, informatie en documenten verandert dan ook radicaal. Wat is dan de impact op IT, de legaliteit, de werkprocessen, en hoe gaan ICT verantwoordelijken hiermee om? Hoe beheers je dan deze zaken proactief vandaag en voor de toekomst qua beschikbaarheid van de gegevens, performance en security? Best practices van vandaag en morgen, wat “in house” en wat mogelijk te “sourcen”.
  Bart Smets – Managing Partner – Puremonitoring.com
  (voormalig CTO van Coca-Cola EMEA en CIO van Solidpharma en Econocom)

15:00 – 15:30 uur – Koffie en theepauze

15:35 – 17:00 uur – Deel 2

 • Het belang van een goede contentanalyse!
  Een goede analyse van de huidige situatie en vanuit bedrijfsbelang, compliance en beheer dan de juiste opzet maken voor de toekomst, vereist een speciale aanpak! In deze presentatie zal het belang van een goede contentanalyse worden toegelicht op basis van praktijkcases met een vertaling naar de voorbereiding, analyse en uitvoering.
  Hugo Lijding – Manager Professional Services – Migrato B.V.
 • Ontsluiten van enorme hoeveelheden content – de praktijk!
  Waar moet ik rekening mee houden bij het kiezen van mijn ECM of elektronisch archief? Zeker als het gaat om miljoenen documenten die enerzijds eigenlijk alleen zo nu en dan eens worden opgevraagd, maar dan wel snel ter beschikking moeten zijn, en die anderzijds via een klantenportaal door miljoenen klanten, vaak op piekmomenten, geconsulteerd moeten kunnen worden. Best practices in high-performance archivering
  Ilse Borremans – Managing Director Benelux & France – Macro4
 • Architectuur, project management en document management!
  Processen veranderen in de toekomst waarschijnlijk steeds sneller. Flexibiliteit in het proces en de onderliggende IT architectuur is dan van cruciaal belang. Wat zijn de ervaringen en mogelijkheden om dit te realiseren? Deze sessie zal meer vanuit een Enterprise Architectuur gedachte vormgeven aan de veranderingen die de Digitale Transformatie zal gaan veroorzaken. De optimale inrichting zal gebaseerd moeten zijn op een samenspel tussen compliance, IT, IM en bedrijfsdoelstellingen. Dat stelt hoge eisen aan de inrichting voor de komende jaren.
  Joost Bleijenberg – Managing Partner – The Unit Consultancy

17:00 – 17:15 uur – Q en A en afsluiting

17:15 – 18:00 uur – Netwerken, napraten, borrelen.

Direct inschrijven

Migrato heeft o.a. de volgende klanten geholpen met het verrijken van hun kennis!