Menu
Menu
Menu

Enterprise Search

Enterprise Search

Het zoeken naar een specifiek document dat ergens op een van de digitale opslagmedia is opgeslagen is vaak een tijdrovende bezigheid. Meermalen leidt het ook tot het opgeven van de zoekacties en het dan maar gewoon opnieuw te maken of de beslissing te nemen zonder de achtergrondinformatie beschikbaar te hebben. De vele studies wijzen nog steeds uit dat kenniswerkers tot 30 procent van hun tijd kwijt zijn aan het zoeken naar digitale content.

3d file cabinet on white backgroundEnterprise Search is de methodiek en toepassing die het mogelijk maakt om alle beschikbare digitale content binnen de gehele organisatie te ontsluiten. Voor Enterprise Search bestaan er diverse bekendere toepassingen. Zo zijn er de Google Enterprise Search, de Windows Index server, zoektoepassingen verbonden aan Document Management toepassingen en Open Source toepassingen als Elastic Search.

Migrato heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het juist, snel en relevant kunnen ontsluiten van digitale bestanden voor de kenniswerkers. Een standaard oplossing is er niet. Deze is afhankelijk van de eisen en wensen, de toepassing, de structuur van de digitale bestanden en de kennis van de medewerkers.

De rode draad in de oplossingen die Migrato implementeert is altijd wel de combinatie van  een metadata structuur met een full-text zoek optie. De metadata structuur is specifiek voor de organisatie en is gebaseerd op een thesaurus aan primaire zoekwoorden, secundaire zoekwoorden en synoniemen.

Migrfiles-folders-magnfying-glass-security-scanning-antivirus-300x225ato gaat graag met u in gesprek over wat voor de organisatie de beste aanpak en toepassing zal zijn. Vanuit de fileshare analyse is het dan mogelijk om de Enterprise Search binnen een beperkt budget in te richten.

Migrato heeft o.a. de volgende klanten geholpen met het verrijken van hun kennis!