Menu
Menu
Menu

I4-YOU

I4-YOU Business SolutionsI4-You

Vanuit de drive om te komen tot oplossingen die het verschil maken, heeft I4-YOU geïnvesteerd in SharePoint. Enerzijds fungeert I4-YOU als een competence center en bieden zij expertise aan om u bij te staan in de inrichting van SharePoint. Dat kan gaan om een relatief eenvoudig Intranet oplossing, maar ook om meer complexe projecten waarbij er sprake is van integratie met uw ERP-software of een document management systeem met workflows en gecertificeerd archiefbeheer.

Anderzijds biedt I4-YOU kant-en-klare, in grote mate standaard-producten die aansluiten bij de behoeften van de markt. Daarbij moet men denken aan Incidenten Management, Digitaal/Papierloos Vergaderen, Document Management, Middelenbeheer en BI (Business Intelligence).

I4-YOU loopt tijdens de implementaties van een nieuwe SharePoint omgeving vaak tegen het vraagstuk aan van migraties. Dat is waar de samenwerking met Migrato optimaal tot zijn recht komt. I4-YOU is met deze samenwerking in staat om een totaaloplossing te bieden voor de upgrade naar een nieuwe SharePoint toepassing waarbij alleen de “oude” – bestaande en relevante content wordt meegenomen en ingepast binnen de nieuwe functionaliteit. Het betreft hier dan ook niet een simpele content migratie van SharePoint versie X naar versie Y, maar een migratie en conversie waarbij de content gelijk opnieuw wordt ingedeeld in de nieuwe structuur, templates en met de gewenste of noodzakelijke meta-data.

Migrato heeft o.a. de volgende klanten geholpen met het verrijken van hun kennis!