Menu
Menu
Menu

Migrate 2015

Themabijeenkomst “De Digitale Transformatie voor de Kenniswerker”

Migrate2014

Een drukbezocht Migrate 2014

Op donderdag 19 maart a.s. organiseert Migrato in samenwerking met Macro4 de themabijeenkomst “De Digitale Transformatie voor de Kenniswerker”. Deze themabijeenkomst start om 12:30 uur en zal plaatsvinden op een inspirerende locatie in het centrum van Breda.
(Denk aan cultuur, theater, gezellig, etc.)

De themabijeenkomst zal nader ingaan op de veranderingen voor de kenniswerkers als gevolg van de Digitale Transformatie. Het ondersteunen van de kenniswerker met de juiste, relevante, complete en snel vindbare digitale informatie wordt een steeds grotere uitdaging. Hoe kan of moet ik hier als IT manager, Enterprise Architect, Content Manager, Archivaris, Compliance manager en bedrijfs- of informatieanalist mee omgaan? Wat zijn de mogelijkheden? Een unieke themabijeenkomst en uiteraard Gratis toegankelijk.

Bekijk de agenda met de inspirerende sprekers vanuit de theorie en de praktijk en schrijf je in.

direct_inschrijven_big

Voor wie:

 • Content Manager
 • DIV manager
 • Archiefbeheerder
 • Enterprise Architect in Informatie- of Documentlogistiek
 • Informatiemanager
 • IT manager
 • Compliance officer
 • Proces consultant
 • Informatie analist

Waarom zou ik moeten komen:

 1. Omdat de Digitale Transformatie grote gevolgen heeft voor het contentbeheer en de ontsluiting. Leer hoe hier mee om te gaan.
 2. Omdat contentbeheer van een passieve dienst verandert naar een actieve dienst die de bedrijfsprocessen optimaal ondersteund.
 3. Omdat het inrichten van een contentarchief de komende jaren niet meer kan steunen op de inrichting van 5 jaar geleden.
 4. Om met meer dan 50 collega’s uit Nederland en België van gedachten te kunnen wisselen.
 5. Omdat Informatielogistiek meer is dan het doorsturen van digitale documenten.
 6. Omdat de medewerkers van de organisatie verlangen dat ze “morgen” beter, sneller en voorzien van de juiste informatie hun werk kunnen doen.
 7. Om daarna even gezellig in het theater te blijven hangen of Breda onveilig te maken.

Wie hebben Migrate 2014 bezocht:

Tijdens het Migrate 2014 evenement van oktober verleden jaar zijn er deelnemers geweest van onder andere de volgende organisatie;

Achmea, Akzo Nobel, ASR, Delta Lloyd, Generali, Eneco, Essent, Miele, Ministerie van BZK en OCenW, Nationale Nederlanden, PGGM, Ricoh, TNO.

direct_inschrijven_big

Migrato heeft o.a. de volgende klanten geholpen met het verrijken van hun kennis!