Menu
Menu
Menu

Migrato op DocumentLifeCycle 2014

Op 11 november is er weer DocumentLifeCycle. Een jaarlijks evenement voor de informatieprofessional. Migrato zal dit jaar ook prominent aanwezig zijn. Alle mogelijkheid dus om eens met ons van gedachten te wisselen over fileshare, ECM, WCM en e-archief migraties naar SharePoint, ECM of WCM systemen. Naast de migraties is er ook aandacht voor content compliance. Hoe zorg ik ervoor dat aanleverende applicaties zoals digitale postkamer, de kantoormedewerker via de desktop en output genererende applicaties de “documenten” voorzien van de juiste meta-data en classificatie in het elektronisch archief plaatsen.

Migrato kan u als relatie een korting aanbieden op de toegangsprijs. U heeft dan 25% korting op de reguliere prijs. Als u bij het aanmelden de code “dlc14sMIG” gebruikt wordt de korting direct verrekend. Aanmelden kan via de DLC aanmeldpagina.

Tijdens DocumentLifeCycle zijn er de volgende drie presentaties waar Migrato graag uw aandacht op wil richten.

Key-note – Enterprise Information Management; ECM 3.0 of IT met Content door Hans Kaashoek van Strategy Partners Nederland

Enterprise Content Management (ECM) oplossingen worden verrijkt met nieuwe functies op het gebied van content analyse, business intelligence, informatie governance en geavanceerd zoeken. Dit om de explosieve groei van ongestructureerde informatie en het gebruik en beheer daarvan enigszins beheersbaar te maken. De nieuwe functies hebben een één op één link met ontwikkelingen in de IT sector. Hiermee komen de ECM en IT werelden steeds dichter bij elkaar en ontstaat het gevaar van overlap. Wordt ECM een informatie management oplossing of wordt de IT wereld verrijkt met functies voor contentbeheer? Wat zijn de implicaties voor de gebruiker en wat te kiezen voor content-intensieve processen en toepassingen?

Wanneer stoppen we nu eens met “archiveren”? door Oscar Dubbeldam van Migrato B.V.

Information overload, content explosie, Social Media en toenemende klantcommunicatie. De druk op het elektronisch archief om alles maar te bewaren wordt steeds groter. Weggooien kan echter risico’s met zich meebrengen vanuit wetgeving, bedrijfsvoering of klanttevredenheid. Toch kan het voordelig zijn om alle communicatie na verwerkt te zijn gewoon weg te gooien.

Wat is het alternatief? Is er een alternatief tussen alles bewaren of alles weggooien. Wat levert dat op en is het makkelijk in te regelen? Met praktische voorbeelden maken we de keuze of elektronisch archiveren nog wel zin heeft, gooien we gewoon alles weg, gaan we alles bewaren of kiezen we voor een alternatief dat voordelig en betrouwbaar is.

Welke kennis over informatiemanagement en documentlogistiek heb je nodig richting 2020? door Rob Marée van Achmea

Rob Marée is de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor de veranderingen vanuit de oude Global Facility Services stijl naar het huidige Documentlogistiek bij het verzekeringsconcern. Hij is ervan overtuigd dat de medewerker en de organisatie moeten veranderen om mee te kunnen met de veranderingen van Achmea, en met name met de klant en nieuwe vormen van klantcommunicatie. En met veranderen bedoelt hij vooral: blijven leren, blijven opleiden en blijven innoveren. Marée heeft er dan ook voor gezorgd dat medewerkers Documentlogistiek, Business en IT diverse leergangen en masterclasses op het gebied van klantcommunicatie, output management en input management volgen. Op DocumentLifeCycle 2014 deelt Marée zijn inzichten, visie en leermomenten. Worstelen we immers niet allemaal met deze uitdagingen?

Migrato heeft o.a. de volgende klanten geholpen met het verrijken van hun kennis!