Menu
Menu
Menu

Over Migrato

Transforming Content into Knowledge

Migrato is gespecialiseerd in de migratie van content uit gebruikte of oude ECM systemen naar een nieuw ECM systeem. Doelstelling is om de contentexplosie met ongestructureerde en ongecontroleerde opslag van content gereed te maken voor de volgende fase van informatievoorziening. De migratie omvat niet alleen het overzetten van content met de bijbehorende meta-data naar het nieuwe systeem, maar neemt ook functionaliteit mee als, verrijken van meta-data, opschoning, aanvullen van meta-data (voor bijvoorbeeld Records Management) en formaatconversies. Zo krijgt de content in de nieuwe omgeving meer waarde voor de medewerker. Content is makkelijker en sneller te vinden, de organisatie voldoet weer aan de compliance eisen en een klantdossier is weer compleet. Zo wordt de organisatie een echte kennisorganisatie.

Samenwerking met partners
Migrato werkt samen met gespecialiseerde ECM systeem integratie organisaties. Zo is altijd de juiste kennis voorhanden om een ECM migratie vakkundig, snel en zonder fouten uit te voeren.

Migrato’s migratie methodiek

Voor het uitvoeren van migraties gebruikt Migrato een specifiek ontwikkelde methodiek. Deze zorgt er voor dat migraties via een strak geleid proces worden uitgevoerd. Medewerkers worden daarbij zo min mogelijk belast of lastig gevallen tijdens de conversie. Ze kunnen van de ene op de andere dag over naar het nieuwe systeem. Meer over de Migratie methodiek onder Diensten.

De medewerkers van Migrato
De medewerkers van Migrato hebben een jarenlange ervaring en expertise in ECM implementaties. Zo waren wij onder andere betrokken bij de eerste ECM implementaties in Nederland binnen de farmaceutische, overheid en financiƫle sector. Onze implementatie experts hebben de expertise wat betreft de inrichting van de oudere ECM toepassing, en ook voldoende kennis van de nieuwe toepassingen met de functionele mogelijkheden en de wet en regelgeving.

De Jemenkameleon
Is het beeldmerk voor Migrato en staat voor het zich makkelijk kunnen aanpassen aan alle omstandigheden! Dat is ook waar Migrato voor staat bij de diverse ECM opdrachten. Binnen ECM migraties is ook een groot adaptief vermogen vereist om de verschillende functionele en technische situaties adequaat op te kunnen lossen.

Migrato heeft o.a. de volgende klanten geholpen met het verrijken van hun kennis!