Menu
Menu
Menu

Partners

“Van opslag naar Kennis”

De slogan van Migrato “From Content to Knowledge”, of vrij vertaald, “van opgeslagen digitale documenten naar kennis voor de organisatie en zijn medewerkers” is de leidraad in de keuze van partners in technologie en proces. Doelstelling is om de huidige digitale “documenten” die overal en nergens staan, alleen bewaard worden omdat het waarschijnlijk moet, te ontsluiten voor de medewerker voor hergebruik, inzicht en strategievorming.

Migrato_flow

De contentanalyse, classificatie en migratiediensten van Migrato worden ondersteund door gespecialiseerde software. Software die door contentanalyse en taaltechnologie specialisten van Migrato is ontwikkeld of wordt gedeeld van opensource bibliotheken van gerenommeerde onderzoek- en technologiebedrijven. Het gebruik van eigen en opensource software resulteert in een hoge oplossing flexibiliteit met korte klantgerichte ontwikkeltrajecten. Het gebruik van software van gespecialiseerde onderzoeksbedrijven garandeert een constante vernieuwing van soms zeer complexe functies. Bij de toegepaste taaltechnologieën is dit van groot belang voor de kwaliteit van de analyses.

De gebruikte software is primair ter ondersteuning van de Migrato diensten. Voor zover mogelijk worden er bij Migrato projecten geen softwareproducten verkocht of bij de klant geïnstalleerd. Dit heeft een positief effect op de projectprijsstelling en voorkomt langdurige software onderhoudscontracten.

Diverse Migrato softwarefuncties zijn als API-service call te integreren in andere dan Migrato applicaties. Hiermee kan op eenvoudige wijze een klantapplicatie worden voorzien van gespecialiseerde functies voor contentanalyse-, classificatie en gegevensextractie.

Migrato heeft o.a. de volgende klanten geholpen met het verrijken van hun kennis!