Menu
Menu
Menu

Ronde Tafel gesprek “Contentmanagement Hogescholen & Universiteiten”

Ronde Tafel gesprek

“Contentmanagement Hogescholen & Universiteiten”

Op donderdagmiddag 19 november wordt er een ronde-tafel-gesprek Contentmanagement Hogescholen & Universiteiten” georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht door Migrato.

Het onderwerp van dit ronde-tafel-gesprek is:

“Hoe om te gaan met digitale archivering van zogenaamde ongestructureerde informatie; documenten, bestanden, verslagen, mailberichten.  Waar staat deze informatie en is deze actueel. Is de ontsluiting van de informatie van dien aard dat ze met de juiste terminologie of metadata te vinden zijn of aansluiten bij informatie in uw administratieve systemen? Weet u wat de kosten voor opslag en beheer van deze informatie zijn?”

Aan dit gesprek doen al een aantal universiteiten en Hogescholen mee, w.o. Universiteit Utrecht, Hogeschool Rotterdam en InHolland.

De belangrijkste redenen om deel te nemen zijn:

  1. Het goed op orde krijgen en houden van de informatiehuishouding is van cruciaal belang voor studenten, medewerkers en docenten.
  2. De toevoer aan ongestructureerde digitale content (documenten, beeldmateriaal, website) steeds meer en meer wordt.
  3. De richtlijnen en controle vanuit overheidswege wordt steeds strikter (selectielijst Hogescholen).

Tijdens de ronde tafel wordt met alle aanwezigen van de hogescholen en universiteiten van gedachten gewisseld over de vraagstukken die dit met zicht meebrengt en wat de ervaringen en mogelijkheden zijn om het aan te pakken.

Tevens een unieke gelegenheid om onder aansturing van Geert-Jan van Bussel, lector Digital Archiving & Compliance aan de Hogeschool van Amsterdam, ervaringen uit te wisselen.

Voor wie bestemd

Deze Ronde-Tafel wordt specifiek georganiseerd voor IT-managers, beleidsmakers, CIO’s en ICT directeuren. Deze bijeenkomst vraagt alleen een middag investering van jouw tijd. Er zijn verder geen kosten aan verbonden.

Interesse?

Wil je graag deelnemen, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten. Stuur je aanmelding naar mike.sier@migrato.nl. Het aantal stoelen/deelnemers is beperkt. Bij voldoende reacties sluiten wij niet uit dat er een tweede sessie volgt!

Locatie

De ronde tafel conferentie zal gehouden worden in de jaarbeurs te Utrecht. Daar is een inspirerende ruimte gereserveerd die een ieder in staat stelt om in een ongedwongen sfeer met elkaar van gedachten te wisselen, kennis te delen en te leren van de anderen.

Round-Control

Migrato heeft o.a. de volgende klanten geholpen met het verrijken van hun kennis!