Menu
Menu
Menu

SER – Doxis4-Cloud

SER is van oorsprong een Document Management software leverancier vanuit Duitsland. SER heeft zijn sporen verdiend in vele implementaties binnen en buiten Duitsland in bedrijf kritische Document Management implementaties. SER heeft meer dan 1 miljoen gebruikers aangesloten op hun platform. De klanten worden door een 500 medewerkers ondersteund.

doxis4logoEen van de laatste ontwikkelingen binnen SER is het Doxis4-Cloud platform. Met dit platform is het mogelijk om 100 procent via een cloud oplossing een Document Management toepassing te implementeren en configureren. Een belangrijk financieel aspect en voordeel van deze toepassing is het tarief van betalen per gebruiker per maand. Voor het zoeken binnen en buiten de Doxis4 repositories is SER bezig met een ontwikkeling die gebaseerd is op Elastic Search.

Migrato heeft een samenwerking met SER voor de technologie en de ontsluiting van digitale content via de combinaties van classificatie door Migrato, opslag binnen Doxis4 en ontsluiting via Elastic Search. Migrato heeft ook een technologische samenwerking met Elastic Search voor de ontsluiting van de geclassificeerde content op een dusdanige manier dat organisatie en medewerkers sneller, adequater en effectiever gebruik kunnen maken van deze digitale content.

Migrato heeft o.a. de volgende klanten geholpen met het verrijken van hun kennis!