Menu
Menu
Menu

Themabijeenkomst “Content op orde geeft Grip op Informatie”

Content op Orde geeft Grip op Informatie

Gratis themabijeenkomst voor de informatieprofessional

Datum: 20 november 2014
Tijdstip: Vanaf 12:30 uur tot 18:30 uur.
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Kosten: Gratis voor medewerkers van gebruikersorganisaties (medewerkers van adviesorganisaties of leveranciers betalen een vergoeding van € 250,00 (excl. BTW) per persoon)

Weet u hoeveel content en wat voor content in uw organisatie aanwezig is? Kent u de waarde of het risico van deze content voor uw bedrijfsprocessen. Risico’s in de vorm van onvolledigheid, niet goed ontsloten, dubbele versies, hoge beheerkosten, aansprakelijkheid, enzovoorts.

De steeds verdere digitalisering van de maatschappij en de werk- en communicatieprocessen vereist een hoge kwaliteit van de digitale informatie en informatiehuishouding. Onvolledige of verkeerde informatie heeft direct effect op de kwaliteit van de dienstverlening. Ontevreden klanten delen al snel hun ongenoegen via social media en beïnvloeden zo het zorgvuldig opgebouwde brand-imago.

Kenniswerker worden geconfronteerd met steeds complexere zaken die in korte tijd moeten worden afgehandeld en verwachten in één zoekactie alle relevante zaak- en klantinformatie. Dit ongeacht de aard, de bron en de leeftijd van de informatie. Het is vooral de ongestructureerde informatie (document, files, emails, content) die zich in alle hoeken van de digitale organisatie bevindt. In persoonlijke mappen, fileshare, SharePoint site, Notes systemen of ECM oplossingen, vaak niet tot nauwelijks geclassificeerd. Content die door de explosieve groei ervan een steeds hogere beheerinspanning (tijd en kosten) vraagt en waarvan de inhoud en waarde ervan voor de organisatie soms nauwelijks bekend is.

De analyse en ordening van ongestructureerde content biedt een organisatie vele voordelen. Dit in de verlaging van de beheerkosten maar vooral in de verbetering van de informatiekwaliteit. De geordende content is uniform ontsloten en de waarde of het risico is bekend. Uw informatie is klaar voor de toekomst om zo de slagkracht en dienstverlening van uw digitale organisatie te ondersteunen.

Laat u in een middag informeren over de waarde van geordende content in de digitale organisatie. Hoor de strategie en praktische ervaring van een toonaangevend organisatie. Zie met eigen ogen de projectaanpak en de hulpmiddelen die ook uw informatiehuishouding kunnen helpen analyseren en ordenen.

Bekijk hier de volledige agenda van de themabijeenkomst.

Direct inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Migrato heeft o.a. de volgende klanten geholpen met het verrijken van hun kennis!